Villa Karmen - Brela - Hrvatska

Objekt:

Kuća u mirnom okruženju borove šume, svega nekoliko metara i stepenica udaljena od mora i plaže. Poznata breljanska plaža Punta Rata je udaljena 200 metara. Do centra se dolazi laganom 15-minutnom šetnjom. Restoran je u neposrednoj blizini. U ponudi su dvije sobe i četiri apartmana. Parkiralište je osigurano. Bežični pristup internetu dostupan.

Prizemlje:

Studio apartman (br. 1) i dvije dvo- ili trokrevetne sobe (br. 2 i br. 3), svaka s WC/kupaonicom. Apartman i sobe imaju balkon s morske strane. Apartman i sobe su klimatizirani i imaju SAT-TV.

tlocrtPrvi kat:

Studio apartman (br. 4), četverokrevetni apartman (br. 5 + 6) s dvije kupaonice (mogućnost pomoćnog ležaja) i apartman 2+2 (br. 7). Svi apartmani imaju balkon s morske strane. Apartmani su klimatizirani i imaju SAT-TV.

tlocrt

 

GALERIJA FOTOGRAFIJA

VILLA KARMEN

 

STUDIO APARTMAN (BR. 1 i 4)

 

ČETVEROKREVETNI APARTMAN (BR. 5 + 6)

 

APARTMAN 2+2 (BR. 7)

 

 

Rekreacija:

Dva tenis terena u blizini,. minigolf, skijanje na vodi, parasailing, škola ronjenja i  iznajmljivanje bicikla su dostupni u mjestu.

Doručak:

Na upit je uz smještaj moguće rezervirati i doručak u restoranu u neposrednoj blizini.

Izleti:

Iz mjesta su dostupni brojni izleti. Preporučamo Vam: Slapove Krke, Split, Trogir, Dubrovnik, otok Hvar, otok Brač, otok Korčula, otok Mljet, rafting na rijeci Cetini, park prirode Biokovo i brojne druge mogućnosti.